Prorenata Labb är ett samlingsbegrepp för vår användarcentrerade produktutveckling och designprocess. Med den vill vi ge er, våra användare, en större insikt i och mer inflytande över hur Prorenata Journal utvecklas. Något som samtidigt hjälper oss skapa funktioner som på bästa sätt löser era problem.

När vi börjar utveckla en ny funktion är flexibiliteten hög och vi kan enklare anpassa oss efter era önskemål och behov. Ju längre in processen i processen vi kommer desto mindre är möjligheten till förändring. Det är därför vi vill engagera er så tidigt som möjligt, gärna redan när förslaget är i sin linda och vi bara har en grov skiss.

Vi kommer jobba på flera olika sätt. Vanligast kommer vara att vi delar med oss av filmer och sedan ber dig fylla i ett formulär med några frågor. Detta kommer ibland följas upp med intervjuer eller ”rundabordssamtal” över nätet. Allt som ni ser i Prorenata Labb är skisser och kan komma att ändras innan den slutgiltiga versionen släpps i Prorenata Journal.

Du blir medlem i Prorenata Labb genom att gå med i gruppen Labb i Prorenata Forum. Då kommer du att få en notifikation när nya saker postas i Labb-tråden på forumet och även bli inbjuden att delta i intervjuer med mera. Som medlem i Prorenata Labb finns det inget krav att delta, men ju mer du bidrar, desto större möjligheter till inflytande får du.

Vi söker hela tiden fler till Prorenata Labb och gärna personer som har olika roller och kunskap om systemet. Om du eller någon annan i din organisation border vara med så gå med i Labb-gruppen idag!

Du kan när som helst lämna Prorenata Labb genom att lämna gruppen eller avsluta ditt konto i Prorenata Forum.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig!

    Kontakta oss

    För supportärenden hänvisar vi till Supporten (kräver inlogg) eller telefon 010-330 06 70.

    * Obligatoriskt fält

    Vi bjuder på kaka! Kakorna kommer bland annat från Cloudflare, en tjänst som hjälper sidan ladda snabbare. Du kan läsa mer om hur vi använder kakor i vår Intigritetspolicy