Mötesplatsen för dig som administrerar Prorenata Journal.

Prorenata Forum är mötesplatsen för dig som är administratör eller produktägare i Prorenata Journal. Här kan du kan ställa frågor, diskutera knepigheter, komma med fantastiska råd och tips till dina medanvändare runtom i landet – men också ta del av information från oss på Prorenata.

Är du nyfiken på hur andra organisationer arbetar med överlämningar vid läsårsskifte? Har du funderingar kring hur andra kommuner eller friskolor hanterar sina elever med skyddade personuppgifter eller vill du dela med dig något bra tips på hur just din organisation dokumenterar? Väck frågan i den kategori som du tycker passar bäst genom att posta ett nytt ämne (= diskussionstråd).

I forumet bor även Prorenata Labb, där vi postar skisser och idéer för att samla input till vår produktutveckling. Ett enkelt sätt för dig att vara med och påverka hur Prorenata Journal utvecklas.

För att gå med i Prorenata Forum behövs en personlig inbjudan – fråga en kollega om de har registrerat sig eller hör av dig till Prorenata Support.

Välkomna i gemenskapen!

    Kontakta oss

    För supportärenden hänvisar vi till Supporten (kräver inlogg) eller telefon 010-330 06 70.

    * Obligatoriskt fält

    Vi bjuder på kaka! Kakorna kommer bland annat från Cloudflare, en tjänst som hjälper sidan ladda snabbare. Du kan läsa mer om hur vi använder kakor i vår Intigritetspolicy