Jag heter Jens Alm och är grundare och VD för Prorenata AB. I mitt arbete som läkare har jag upplevt ett stort behov av ett enkelt, lättöverskådligt dokumentationssystem. Därför har vi skapat Prorenata Journal.

Det är mycket som ska dokumenteras; vaccinationer, hälsobesök, åtgärdsprogram, kränkningsärenden, ryggbedömningar, skolskjutsbeslut, etc. Kraven på dokumentationen ökar också, den ska vara korrekt, i tid, tillgänglig för alla som ska ha tillgång men sekretess för alla andra.

När jag arbetade som läkare på Helsingborgs lasarett upplevde jag att de verktyg vi hade som skulle hjälpa oss med all denna dokumentation snarare var ett hinder som man försökte övervinna än det hjälp och stöd som det var tänkt från början.

Ur denna frustration föddes tanken om ett verktyg som skulle vara lättare, enklare och som användarna uppfattade som hjälp snarare än stjälp. Vi tog fram Prorenata Journal under 2010 i samarbete med läkare, sjuksköterskor, designers och programmerare. Fokus var då och har hela tiden varit enkelhet. Vi har som ambition att Prorenata Journal ska vara så enkelt att det är självklart. Du behöver inte läsa långa manualer eller gå dyra kurser för att förstå att för att göra en ny anteckning så trycker du på knappen ”Ny anteckning”.

Samma enkelhet vill vi också ska genomsyra allt annat med Prorenata som företag och våra system. Om du köper Prorenata så sköter vi all drift, alla uppgraderingar, säkerhetskopieringar och säkerhet och vi ger dig alltid full support. Du ska inte behöva fundera på vilka moduler du vill ha eller installera krångliga serverprogram, vi sköter allt det tekniska utan dolda avgifter, utan finstilta avtal, utan bindningstider. Vi gör det dels för att vi tror att det är ett bra sätt att göra affärer, men vi gör det framförallt för att det är den typen av företag vi vill vara.

“Fokus var då och har hela tiden varit enkelhet. Vi har som ambition att Prorenata Journal ska vara så enkelt att det är självklart.”
Jens Alm, VD
Jens Alm, Grundare och VD
Prorenata

Våra kommunkunder

Vi på Prorenata

Styrelse

    Kontakta oss

    För supportärenden hänvisar vi till Supporten (kräver inlogg) eller telefon 010-330 06 70.

    * Obligatoriskt fält

    Vi bjuder på kaka! Kakorna kommer bland annat från Cloudflare, en tjänst som hjälper sidan ladda snabbare. Du kan läsa mer om hur vi använder kakor i vår Intigritetspolicy