Vi erbjuder flera olika möjligheter för utbildning i systemet.

Se aktuella priser

Egen användar- / adminutbildning på plats

3 timmars utbildning för nya användare i systemet alternativt ny administratör i systemet. Utbildningen kan antingen hållas på plats hos er alternativt på vårt kontor på Skeppsbron i Gamla stan, Stockholm. Gruppstorlek 1-12 personer.

Bokningsbar användar- / adminutbildning på Prorenatas kontor

3 timmars utbildning för nya användare i systemet alternativt ny administratör i systemet. Utbildningen genomförs på vårt kontor på Skeppsbron i Gamla stan, Stockholm och riktar sig till mindre organisationer med enstaka användare som inte vill boka en egen utbildning. Gruppstorlek 3-12 personer.

(Minst 3 deltagare krävs för att utbildning ska hållas)

Kontakta supporten vid intresse.

Skräddarsydda utbildningsupplägg

Utöver ovanstående standardutbildningar skräddarsyr vi gärna utbildningstillfällen tillsammans med er. Kanske känns en workshop mer aktuellt eller vill ni fokusera på ett specifikt tema? Kontakta oss så hjälper vi er med lämpligt upplägg.

Webbutbildning via skärmdelning

1 timmes utbildning där utbildare från Prorenata kopplar upp sig och delar sin skärm med en grupp användare. Dessa behöver inte sitta på samma plats men måste ha tillgång till en dator.

Utbildningsformen är lämplig för kortare genomgångar eller om en fysisk utbildning är svårt att genomföra av geografiska skäl.

Amanda Wilson, kundansvarig projektledare

Boka utbildningar via vårt kundteam.

    Kontakta oss

    För supportärenden hänvisar vi till Supporten (kräver inlogg) eller telefon 010-330 06 70.

    * Obligatoriskt fält

    Vi bjuder på kaka! Kakorna kommer bland annat från Cloudflare, en tjänst som hjälper sidan ladda snabbare. Du kan läsa mer om hur vi använder kakor i vår Intigritetspolicy