Elevhälsan spänner över många områden, både verksamhetsmässigt och juridiskt. En verksamhetschef eller administratör inom elevhälsan har behov av att kunna planera, styra och följa upp denna brokiga verksamhet. Prorenata Journal tillhandahåller många verktyg för att hjälpa med det.

I Prorenata Journal kan du använda styrda ärendeflöden och specialdesignade mallar. På så sätt kan du hjälpa användarna att följa verksamhetens processer. Behörighetsstyrning på rollnivå kan också användas för att enkelt, men flexibelt styra sekretessen.  Kopplingar till elevregister gör att du kan vara säker på att informationen i Prorenata Journal är uppdaterad.

Bättre insikt med rapporter

För att följa upp verksamheten kan du i ett grafiskt gränssnitt skapa rapporter på alltifrån utförda åtgärdsprogram till givna vaccinationer. Rapporterna kan också skapas automatiskt och mailas till dig regelbundet. Du kan också få en rad sammanfattningar på sidan Listor och Tabeller. Där kan du arbeta organisationsöverskridande med ärenden, uppföljningar mm.

IT-säkerheten är en viktig fråga för verksamhetschefer. Prorenata AB arbetar i enlighet med IT-säkerhetsstandarden ISO 27000 och genomför regelbundna säkerhetstester av systemet. Inloggning till systemet sker med tvåfaktors-login. Antingen kan användaren få en engångskod via SMS eller använda en så kallad yubikey, en säker nyckel som fungerar i alla datorer. Det går också att använda single-sign-on med till exempel Microsoft Active Directory.

    Kontakta oss

    För supportärenden hänvisar vi till Supporten (kräver inlogg) eller telefon 010-330 06 70.

    * Obligatoriskt fält

    Vi bjuder på kaka! Kakorna kommer bland annat från Cloudflare, en tjänst som hjälper sidan ladda snabbare. Du kan läsa mer om hur vi använder kakor i vår Intigritetspolicy