Fördelarna med e-learning är många. Du är inte bunden till att genomföra utbildningen på samma tid och plats och du kan genomföra utbildningen i den takt som passar dig bäst! Utbildningen uppdateras också löpande när vi utvecklar ny funktionalitet i Prorenata Journal.

Eftersom vi tillhandahåller utbildningen som en prenumerationstjänst får man hela tiden tillgång till den uppdaterade senaste utbildningen. Vår e-learning är lättillgänglig, innovativ och enkel att använda!

Effektivare inlärning i din egen takt

Med Prorenatas e-learning planerar du själv dina utbildningstillfällen i den takt du önskar. Allt kursmaterial finns tillgängligt digitalt och utbildningen sker i din takt. Till skillnad mot en traditionell föreläsning kan du stanna upp och reflektera där just du känner för det. Du kan när du vill pausa, anteckna och repetera under din utbildning.

Sparar tid

Fördelen med e-learning är att du inte behöver tänka på att ta dig till någon föreläsningslokal, du behöver inte tänka på resor och kan utbilda dig där du befinner dig, direkt från din dator.

Läs mer om e-learning här.

Amanda Wilson, kundansvarig projektledare
Martina Regnander, Projektledare
Sanna Lundgren, Projektledare

Tror du e-learning kan hjälpa er organistion?
Kontakta oss så berättar vi mer!

    Kontakta oss

    För supportärenden hänvisar vi till Supporten (kräver inlogg) eller telefon 010-330 06 70.

    * Obligatoriskt fält

    Vi bjuder på kaka! Kakorna kommer bland annat från Cloudflare, en tjänst som hjälper sidan ladda snabbare. Du kan läsa mer om hur vi använder kakor i vår Intigritetspolicy